سالانه بیش از 4 هزار تن گوشت در ماکو تولید می شود

ایرنا مدیر جهاد کشاورزی ماکو گفت سالانه حدود چهار هزار و 520 تن گوشت قرمز و سفید در ماکو تولید و در بازار عرضه می شود قاسم تاروردی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود مصرف گوشت در شهرستان ماکو 450 هزار تن در سال است وی ادامه داد به منظور تعادل در بازار مجوز ورود دام زنده از طریق وزارت جهاد کشاورزی صادر شده و نقدینگی آن نیز به مبلغ سه میلیارد و 500 میلیون ریال از طریق صندوق توسعه ملی تامین شده ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *