استفاده از شیرین کننده های طبیعی برای کنترل دیابت ضروری است

رییس پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به افزایش دیابت در کشور اشاره کرد و گفت برای کنترل دیابت جایگزینی شیرین کننده های طبیعی مانند شیره توت خرما و انگور به جای شکر ضروری است به گزارش خبرنگار علمی ایرنا دکتر محمد صادق حاجی تاروردی امروز دوشنبه در نشست خبری نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی افزود این کار نیاز به برنامه ریزی مناسب دارد که بخشی از آن در حوزه فرهنگ ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *