نیشابور نخستین تولیدکننده گوشت و شیر در خراسان رضوی است

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت این شهرستان با تولید سالانه 9 هزار تن گوشت قرمز و روزانه 600 تن شیر مقام نخست تولید این محصولات را خراسان رضوی به خود اختصاص داده است محمدعلی فرهمند راد عصر پنجشنبه در مراسم تجلیل از کشاورزان برتر نیشابور افزود عشایر شش درصد از گوشت قرمز نیشابور را تولید می کنند و تنها 20 درصد دام سبک این شهرستان به صورت صنعتی پرواربندی می شود وی ادامه داد همچنین 30 مرکز جمع آوری شیر در نیشابور ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *