طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

“خورشت فسنجان” یکی از خورشت های خوشمزه منطقه ی شمال کشورمان است که به دلیل طعم لذیذش در تمام کشورمان تهیه و سرو می شود طرز تهیه مرحله به مرحله خورشت فسنجانابتدا مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و 3 پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار میدهیم تا به جوش بیاید جوشیدن گردو ها با ربوقتی 5 دقیقه جوشید رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم گردوها ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *