گزارش بانک مرکزی از میزان تغییرات قیمت کالاهای اساسی در هفته گذشته

در هفته گذشته نرخ لبنیات 0 2 درصد برنج 1 6 درصد حبوب 0 3 درصد میوه های تازه 7 درصد سبزی های تازه 1 5 درصد گوشت قرمز 0 2 درصد گوشت مرغ 1 2 درصد و چای 0 9 درصد افزایش یافته است بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی را در هفته منتهی به 28 اردیبهشت ماه امنتشر و علام کرد که طی آن قیمت 8 گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش یافته است بر همین اساس نرخ لبنیات 0 2 درصد برنج 1 6 درصد حبوب 0 ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *